Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Mag ik mij even aan u voorstellen:

Mijn naam is Lucienne van Meelis van Carriereplanners. Velen kennen mij wellicht al maar voor degene die mij nog niet kennen zal ik mij wat nader voorstellen.

Ik heb een lange hobbelige weg afgelegd via het Modevak door naar Accountmanager en uiteindelijk in de Uitzendbranche mijn sporen verdiend. Na 20 jaar hard werken van intercedente tot Algemeen directeur ben ik op 2 januari 2020 gestart met Carriereplanners.

Carriereplanners is als eerste een recruitment bureau of wel Werving en Selectiebureau. Heel kort door de bocht, zal ik dus voor de kandidaat een passende baan gaan zoeken en voor de opdrachtgever een passende kandidaat. Als dit slaagt hebben we een match en kunnen we spreken van een plaatsing. U begrijpt dat hieraan nogal wat vooraf gaat. Wat, daarmee zal ik u niet vermoeien. Laat dat maar aan mij (de Expert) over. Wat belangrijk is, is dat ik van de juiste informatie voorzien wordt waarmee ik kan gaan werken.

Uiteraard zijn er nog meer mogelijkheden die ik graag met u persoonlijk bespreek om te zien wat bij u en uw bedrijf tot de mogelijkheden behoort.

Voor kandidaten die zich bij mij willen inschrijven voor loopbaanbegeleiding of cv ondersteuning nodig ik graag uit om contact met mij op te nemen om de mogelijkheden te bespreken.

U kunt mij bereiken via email info@carriereplanners.com of telefonisch 06-43022332

Blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures

Volg ons op LinkedIn en mis nooit een nieuwe vacature.

Contact

Heb je vragen of wil je een afspraak maken?

Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op.

+31 6-43022332 Bereikbaar van 08:30 to 17:00
info@carriereplanners.com

Bekijk al onze vacatures

Kijk hier voor een breed aanbod aan vacatures

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×