Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Recruitment

Carriereplanners selecteert op zorgvuldige wijze de juiste kandidaat voor vacatures uit ons klantenbestand. Voor een succesvolle werving bespreekt we de vacature in detail met u als klant om behoeften te identificeren en zodoende inzicht te krijgen in de bedrijfscultuur, -waarden en -doelen.

De opdrachtgever kan recruitment-kosten en -tijd besparen door het uitbesteden aan Carrierreplanners, aangezien wij het gehele voorselectie proces verzorgen en een shortlist met kandidaten.

Daarnaast heeft Carriereplanners de mogelijkheid om kandidaten te coachen en gebruiken we een persoonlijke benadering om carriere doelen en motivaties te doorgronden en deze te koppelen aan een passende vacature en opdrachtgever.

Wanneer een succesvolle match is gevonden wordt de kandidaat direct door de opdrachtgever gecontracteerd.

OUTPLACEMENT

Carriereplanners biedt een outplacement ondersteuningsservice aan opdrachtgevers om werknemers aan een nieuwe baan te helpen buiten de organisatie, dit houdt in bijvoorbeeld: sollicitatie training, loopbaancoaching, CV service, etc.

Het outplacement traject  begint het met inventariseren van de  kennis, kunde en motivatie van de werknemer(s) en deze zodoende te matchen met werkgevers en vacatures in ons uitgebreid netwerk waaraan we al 20 jaar continue werken.

CAREER COACHING

Carriereplanners biedt loopbaanbegeleiding aan voor kandidaten,  dit is een brede dienstverlening op maat gemaakt voor de individuele kandidaat. Coaching kan variëren van advies over werk/privé balans, loopbaanverandering, coaching bij het verbeteren van efficiëntie en effectiviteit op het werk, etc.

INTERIM HR & MANAGEMENT/ CONSULTANCY

Carriereplanners heeft ruim 20 jaar ervaring in de HR & recruitment in verschillende industrieën & bedrijven en is beschikbaar voor consultancy opdrachten en interim HR projecten.

Blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures

Volg ons op LinkedIn en mis nooit een nieuwe vacature.

Contact

Heb je vragen of wil je een afspraak maken?

Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op.

+31 6-43022332 Bereikbaar van 08:30 to 17:00
info@carriereplanners.com

Bekijk al onze vacatures

Kijk hier voor een breed aanbod aan vacatures

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×